Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del dia 20 de maig de 2022

BLANES

VICENTA LÓPEZ NAVARRO

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Aníbal Alfonso González. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CALONGE

VISITACIÓN RUIZ RUIZ

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Demetrio Jiménez Tapias i tenia un fill. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

CASSÀ DE LA SELVA

CARME TURON LLACH

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Pere Carreras Casadevall. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

FORNELLS DE LA SELVA

QUIM ROURA BATALLÉ

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Consol Guitart Coll. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

GIRONA

GUADALUPE BARON MARTÍNEZ

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Noé Pérez García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO MARTÍN ROCHA

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Ana María Carmona Florido. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANA GONZÁLEZ SESMA

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Virgilio Delgado García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

PEDRO FERNÁNDEZ MÉNDEZ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Encarnación López Arboledas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA CELLERA DE TER

DOLORES RIUS BOSCH

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de la Cellera de Ter.

PALAFRUGELL

ROSALÍA FERNÁNDEZ GONZÁLEZ

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Antonio González Corrochano. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Palafrugell.

PORTBOU

ARACELI BLANCA AGUILERA

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Esteve Pairó Grabulosa i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

PEPITA ALJARILLA ROMERO

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Román Martínez Sánchez i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ENRIC PÉREZ FARRÉ

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Nuria Suñer Sans i tenia tres fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

FRANCISCA RUBIO ESPINOSA

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Juan Morgadanes Morata i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JOAN DE MOLLET

JOAN RENART JUNCÀ

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Roser Olivé Samsó. Residia a Sant Joan de Mollet. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Joan de Mollet.

SANT JULIÀ DE RAMIS

JOSÉ PADILLA RELAÑO

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Carmen Cardeno Duran. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

TORROELLA DE MONTGRÍ

LLUÍS FRIGOLA SAIS

Ha mort als 76 anys. Era casat. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

VILAFANT

JUAN GARCÍA FUENTES

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Carmen Fernández Pérez i tenia quatre fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.