Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 23 Juny de 2022

BLANES

MARIANA DELLONDER DOMÈNECH

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Andrés Campos Soler. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA

XAVIER PÉREZ MARTINELL

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Rebugent Caldas. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

DARNIUS

ISABEL ASPARÓ PRUJÀ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Viñas Cruset. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria de Darnius.

FIGUERES

OPHELIA SISTER IRINCO

Ha mort als 74 anys. Era casada amb José Rodríguez Cuerpo. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Empordanesa - Àltima de Figueres.

GIRONA

CARMEN CARPIO LOZANO

Ha mort als 93 anys. Era vídua de José Moreno Rosel. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN FERRER POATER

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Joan Pelegrín Guevara. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

L’ESCALA

ALBERT RIBÓ VILTRÓ

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Maria Rosa Palomares Forn. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MONTSERRAT GUITART VILARDELL

Ha mort als 69 anys. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al cementiri de la Bisbal d’Empordà.

OLOT

RAMÓN GIFRE DORCA

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Paquita Reixach Busquets i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, en la intimitat de la família, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RIUMORS

MIQUEL ROCA TRULLS

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Mercè Vicens Amiel i tenia un fill. Residia a Riumors. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Mamet de Riumors.

ROSES

RAMON MORA ROS

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Montserrat Marbà Serra. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

VILAJUIGA

JULIETTE GEORGE BAROUDI

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Fayez Elias Samyoun. Residia a Vilajuiga. La cerimònia se celebrarà dilluns dia 27, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.