Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 30 de Novembre de 2022

BLANES

JOSEP CAPDEVILA CLOS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Rosa Garcia Sánchez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

GIRONA

CONCEPCIÓ NOGUERA SABATER

Ha mort als 100 anys. Era vídua d’Antoni Xuclà Bas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

PILAR NAVALÓN VIEJO

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Roura Vidal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP CASADEMONT SALA

Ha mort als 74 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Salvador d’Horta de Girona.

NARCÍS HORS ABEL

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Rosa Maria Garcia Maranges. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Fèlix de Girona.

REMEI EXPÓSITO PARÉS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Grèbol Cassà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

HOSTALRIC

ROSITA SUREDA RIERA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joaquim Papell Massaguer. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

LLAGOSTERA

CARMEN CASAS SALVATELLA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Miquel Rissech Ruscalleda. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

LUIS RAURICH PÉREZ

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Cristina González Rubio. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

PERE ROYO DOMÉNECH

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

OLOT

ANTONIO CORDÓN CABALLERO

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Dolores Granados Granados i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

TONY RODRÍGUEZ MEDINA

Ha mort amb un mes i tres setmanes de vida. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SALT

LUIS ANDRES MARQUETA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Manuela Corbillo Tena. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

FINA CENTELLES ADELL

Ha mort als 67 anys. Era vídua d’Angel Bueno Leache. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SALVADOR GIBERT RESTUDIS

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Pilar Esparch Sánchez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JUANA CHECA CABUCHOLA

Ha mort als 90 anys. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT PRIVAT D’EN BAS

MAGDALENA SALA PIJUAN

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Joan Coromina Santaeulària i tenia una filla. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Privat d’en Bas.

TORROELLA DE FLUVIÀ

CONXITA SUBICH COLL

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Ernest Ripoll Ferrer i tenia dos fills. Residia a Torroella de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Torroella de Fluvià.

TORTELLÀ

DAMIÀ VILA COSTA

Ha mort als 81 anys. La seva parella, Teresa Planas Juncà. Tenia un fill. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.