Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 30 de Març de 2023

BANYOLES

RAMON DARNÉ TORRENT

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Pilar Vilà Olivé. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

BLANES

ROSARIO VILLALBA CALDERÓN

Ha mort als 95 anys. Era soltera. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Blanes.

GIRONA

JOSÉ CARRASCO LORCA

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Montserrat Ballesta Trabalon. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CONSOL PONS REYNER

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Pla-Giribert Bruguera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

BELÉN LUNA DUARTE

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Domingo Sánchez Jiménez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA ROSSELLÓ BOSCH

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Manolita Iglesias Garcia. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JUAN ANTONIO RAMOS MARTÍNEZ

Ha mort als 48 anys. Era solter. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

OLOT

RUBEN GARCIA RUBIO

Ha mort als 37 anys. Tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

ENRIC CASACUBERTA CASADEVALL

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Nativitat Reixach Orri i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

JOSEP PIFERRER RIGALL

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Francisca Cabezas Sabater. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

ENCARNACIÓN RODRÍGUEZ NARANJO

Ha mort als 89 anys. Era vídua. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ANTONIO PAJARES MACIAS

Ha mort als 62 anys. Era casat amb María del Carmen Navarro Tauste i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA PAU

VICENÇ DANÉS PUIGVERT

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Maria Juanola Rigart i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

VILABERTRAN

Mª JOSE PUENTEDURA LINARES

Ha mort als 47 anys. Era casada amb Juan Carlos Burria Velasco i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.