Segueix-nos a les xarxes socials:

El teu jardí per a la tardor

En aquests mesos podem donar un toc de color i elegància amb diferents tipus de flors com els crisantems o els pensaments

El teu jardí per a la tardorDdG

Estem immersos ja en els mesos de tardor camí cap a l’hivern. Ara és el moment de tenir cura del nostre espai enjardinat exterior i també de les plantes que volem tenir dins de la llar. Cada època de l’any s’ha d’adaptar a la nostra zona de jardí. Evidentment, les condicions climàtiques no són les mateixes i, per tant, hem de tenir presents diferents consells i maneres d’actuar.

Avui explorem les millors flors que poden afegir tocs de color al teu jardí durant els mesos de tardor. Són algunes propostes per dotar de color, elegància i alegria el teu jardí:

Crisantems: Són les flors tardorenques per excel·lència. Venen en diversos colors i formes, sent versàtils per a qualsevol jardí. Col·loca-les en tests o llits de jardí.

Pensaments: Són alegres i una excel·lent opció per a decorar el jardí a la tardor. Aquestes flors tolerants al fred venen en una àmplia gamma de colors, incloent-hi tons morats intensos, grocs i taronges. Planta’ls en contenidors o al costat d’altres flors tardorenques.

Sedum: De la família de les suculentes, és una planta poc coneguda, però molt resistent i fàcil de cuidar. Ofereixen una varietat de colors captivadors i fullatge resistent. Són plantes de baix manteniment que prosperen en temperatures més fresques i afegeixen un toc d’elegància. Planta’ls en jardins de roques.

Col ornamental: Amb les seves fulles arrissades i colors vius, són plantes resistents al fred i ofereixen una exhibició cridanera de colors que s’intensifiquen a mesura que baixen les temperatures. Planta-les en tests o llits de jardí.

Anemones japoneses: Són flors delicades i elegants que floreixen des de finals de l’estiu fins a la tardor. Els seus pètals delicats i colors vius afegeixen un toc de sofisticació a qualsevol jardí. Planta-les en ombra parcial i sòl ben drenat per a gaudir de la seva bellesa fascinant.

Prem per veure més contingut per a tu