El teu jardí per a la tardor

En aquests mesos podem donar un toc de color i elegància amb diferents tipus de flors com els crisantems o els pensaments

La tardor també és un bon moment per donar un bon toc de color al jardí.

La tardor també és un bon moment per donar un bon toc de color al jardí. / DdG

David Céspedes/AMIC

Estem immersos ja en els mesos de tardor camí cap a l’hivern. Ara és el moment de tenir cura del nostre espai enjardinat exterior i també de les plantes que volem tenir dins de la llar. Cada època de l’any s’ha d’adaptar a la nostra zona de jardí. Evidentment, les condicions climàtiques no són les mateixes i, per tant, hem de tenir presents diferents consells i maneres d’actuar.

Avui explorem les millors flors que poden afegir tocs de color al teu jardí durant els mesos de tardor. Són algunes propostes per dotar de color, elegància i alegria el teu jardí:

Crisantems: Són les flors tardorenques per excel·lència. Venen en diversos colors i formes, sent versàtils per a qualsevol jardí. Col·loca-les en tests o llits de jardí.

Pensaments: Són alegres i una excel·lent opció per a decorar el jardí a la tardor. Aquestes flors tolerants al fred venen en una àmplia gamma de colors, incloent-hi tons morats intensos, grocs i taronges. Planta’ls en contenidors o al costat d’altres flors tardorenques.

Sedum: De la família de les suculentes, és una planta poc coneguda, però molt resistent i fàcil de cuidar. Ofereixen una varietat de colors captivadors i fullatge resistent. Són plantes de baix manteniment que prosperen en temperatures més fresques i afegeixen un toc d’elegància. Planta’ls en jardins de roques.

Col ornamental: Amb les seves fulles arrissades i colors vius, són plantes resistents al fred i ofereixen una exhibició cridanera de colors que s’intensifiquen a mesura que baixen les temperatures. Planta-les en tests o llits de jardí.

Anemones japoneses: Són flors delicades i elegants que floreixen des de finals de l’estiu fins a la tardor. Els seus pètals delicats i colors vius afegeixen un toc de sofisticació a qualsevol jardí. Planta-les en ombra parcial i sòl ben drenat per a gaudir de la seva bellesa fascinant.