Segueix-nos a les xarxes socials:

Festivalot torna a Girona aquest cap de setmana

Música, activitats i gegants durant el 27 i 28 de maig

Festivalot torna a Girona aquest cap de setmanaFestivalot

Aquest cap de setmana, 27 i 28 de maig se celebra el Festivalot a Girona, un festival per a la família, en un entorn obert per gaudir del temps en família mentre gaudeixes de l'art musical de diversos compositors, DJ i grups musicals. Activitats per a grans i petits, des de gegants fins a furgoteques.

El festival més esperat de la temporada 2023

Festivalot té una àmplia varietat d'artistes convidats, alguns actuaran al parc de la Devesa i altres ho faran a l'Auditori de Girona. Els horaris estan adaptats a les famílies, començant des de les 10 h del matí fins a les 20:15 h de la tarda, aproximadament. 

Alguns dels artistes que podreu trobar seran Dr. Prats, Roba Estesa, El Pot Petit, Els Catarres, Musicals per als més menuts i Black Music Big Bang Junior, per exemple. El Festivalot col·labora activament amb la Fundació A.Bosch, experta en la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils.

A part dels concerts, el festival Festivalotcomptarà amb servei de pintacares, els geganters de La Bisbal, taller de danses tradicionals, taller de ball de bastons, taller "cançó de taverna" amb grana i moscatell, tast d'instruments pels més menuts de la casa, firma d'artistes, jardí de lectura i tallers per aprendre a utilitzar desfibril·ladors, per exemple. Un festival replet de sorpreses, tradicions, màgia, música i sobretot, regals de temps per gaudir en família.

Prem per veure més contingut per a tu