SENYOR OCA

(CAT)

Senyor Oca s’ha convertit en un dels referents del Rap de la Terra, amb un missatge contundent de crítica social. El seu directe és molt enèrgic i intens però també deixa espais per a la reflexió i moments molt divertits per ballar i gaudir de la festa. Un projecte amb forta identitat pròpia.

LAS NINYAS DEL CORRO

(CAT)

Las Ninyas del Corro són originàries dels barris del Bon Pastor i Sant Adrià del Besòs. El doblet es caracteritza per les seves lletres compromeses, d’aquelles que conviden a la reflexió en que tenen cabuda l’apoderament, la crítica i, per descomptat, les vivències personals. Fidels al so més clàssic Las Ninyas del Corro defensen la família, el barri, lluitar i treballar en el teu objectiu sempre sota els teus principis.

METRO

(CAT)

Metro ens portarà un directe sobri, ple de reflexions, raps i ritmes als pads del carismàtic Vinnie Kairós acompanyant i combinant la old i new school sobre la mateixa tarima.

Presentant M.E.T.R.O, un ep carregat de l’essència que ha caracteritzat sempre al saltenc, raps àcids, punyents, socials però a vegades funkys.

Combinant en escenari els raps mítics, clàssics de la historia del rap de la terra que amb les seves anteriors formacions, Geronación i La Tecnika varen posar a Girona al mapa tant a nivell nacional com internacional.