Segueix-nos a les xarxes socials:

Aquest és el truc que arrasa a TikTok per fer magdalenes esponjoses

Sovint, sorgeixen tres problemes que espatllen l'aparença, la textura i el sabor de les magdalenes casolanes

Aquest és el truc que arrasa a TikTok per fer magdalenes esponjosesUNSPLASH | JENNIFER PALLIAN

Una de les receptes de dolços més senzilles de fer a casa és la de les magdalenes. Només necessitem utilitzar els millors ingredients, remarca Novamás d'Antena3. Però sovint, sorgeixen tres problemes que espatllen l'aparença, la textura i el sabor de les magdalenes casolanes. De vegades no pugen tant com ho haurien de fer i s'enfornen cap als costats. Altres vegades surten mig humides de la base i, finalment, també la base sol cremar-se o enfornar-se massa. Per solucionar dos d'aquests problemes i que les magdalenes no quedin humides ni es cremin de la part de baix, hi ha un truc infal·lible: utilitzar arròs en cru.

@kalejunkie I was seriously today years old #muffins#bakingtips#kitchentips#didyouknow#bakingtiktok♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Per poder fer el truc de l'arròs necessitem un motlle d'acer per a magdalenes dels que n'hi caben unes quantes. A més, també es necessiten els motlles de paper tradicionals per a magdalenes que s'han de col·locar a sobre de cada forat del motlle d'acer.

El truc de l'arròs en cru consisteix a posar un grapat petit d'arròs en cru en el fons dels motlles d'acer. Una vegada fet, s'ha de posar el motlle de paper per a magdalenes. Així, quan s'enfornen les magdalenes, els grans d'arròs absorbiran la humitat i les magdalenes quedaran amb la textura ideal. El truc de l'arròs també evita per complet que les magdalenes es cremin de la base, ja que l'arròs actua de barrera.

Prem per veure més contingut per a tu