Segueix-nos a les xarxes socials:

Un curtmetratge de "Taller.doc" s'emporta un premi Venus de Badalona

La 34a edició del Festival Internacional de Filmets de Badalona ha premiat Rere les passes de Taxi Key amb la Venus de Badalona, i l'ha distingit com el millor curt d'un director menor de 25 anys. Lluís Murúa -el seu autor- té 20 anys, és tècnic en realització d'audiovisuals i espectacles i aquest és el seu primer documental.

Ràdio Barcelona va emetre, durant els anys 50 i 60, el programa del detectiu Taxi Key. 60 anys després, un oient nostàlgic, també detectiu, decideix cercar el seu ídol i els records d'una època. El curt presenta el testimoni d'altres oients que, dissabte rere dissabte, esperaven un nou cas de Taxi Key que els entretenia i posava a prova el seu enginy. S'explica, a més, l'experiència d'algunes persones relacionades amb el programa. El curt es va emetre pel 33 el mes de març dins del programa dedicat als joves realitzadors.

La cerimònia de cloenda i lliurament de premis del 34è Festival Internacional de Filmets de Badalona es va celebrar ahir a les vuit del vespre, al Teatre Zorrilla de Badalona.

Prem per veure més contingut per a tu