Segueix-nos a les xarxes socials:

Sèrie

V: la humanitat està en perill

TV3 estrena avui la nova versió de la sèrie d'extraterrestres que va triomfar als 1980

Un dia que comença aparentment normal s'acaba convertint en el pitjor malson de la humanitat, quan 29 grans naus extraterrestres apareixen sobre les 29 principals ciutats del planeta i l'atractiva Anna, la líder d'aquests visitants, proclama a través de grans pantalles un missatge de pau.

Només un petit grup d'humans posen en dubte les seves intencions i serà un capellà, el pare Jack Landry, i una agent antiterrorista de l'FBI, Erica Evans, els qui descobriran que realment fa anys que els extraterrestres preparen la invasió de la Terra i que fa temps que ja estan infiltrats entre tots nosaltes. Tant Jack com Erica entraran a formar part d'un grup de resistència que intentarà salvar el planeta.

Aquest és l'argument d'«V», la nova sèrie que TV3 començarà a emetre avui i que és una revisió del clàssic de 1984 «V Invasión Extraterrestre». Es tracta d'una producció de l'ABC nord-americana, que es va començar a emetre el 3 de novembre de l'any passat i que, després de quatre episodis, va deixar pas a una pausa -pels Jocs Olímpic d'Hivern- i que aquest mes de març passat ha reprès l'emisió dels vuit capítols restants.

Els actors protagonsites són Morena Baccarin, Morris Chestnut, Joel Gretsch, Elizabeth Mitchell i Scott Wolf.

Prem per veure més contingut per a tu