Un dia que comença aparentment normal s'acaba convertint en el pitjor malson de la humanitat, quan 29 grans naus extraterrestres apareixen sobre les 29 principals ciutats del planeta i l'atractiva Anna, la líder d'aquests visitants, proclama a través de grans pantalles un missatge de pau.

Només un petit grup d'humans posen en dubte les seves intencions i serà un capellà, el pare Jack Landry, i una agent antiterrorista de l'FBI, Erica Evans, els qui descobriran que realment fa anys que els extraterrestres preparen la invasió de la Terra i que fa temps que ja estan infiltrats entre tots nosaltes. Tant Jack com Erica entraran a formar part d'un grup de resistència que intentarà salvar el planeta.

Aquest és l'argument d'«V», la nova sèrie que TV3 començarà a emetre avui i que és una revisió del clàssic de 1984 «V Invasión Extraterrestre». Es tracta d'una producció de l'ABC nord-americana, que es va començar a emetre el 3 de novembre de l'any passat i que, després de quatre episodis, va deixar pas a una pausa -pels Jocs Olímpic d'Hivern- i que aquest mes de març passat ha reprès l'emisió dels vuit capítols restants.

Els actors protagonsites són Morena Baccarin, Morris Chestnut, Joel Gretsch, Elizabeth Mitchell i Scott Wolf.