Duran i Lleida, Carod-Rovira, Antonio Basagoiti, Manuel Fraga, Jorge Moragas o l'exministre ?d'Agricultura Miguel Arias Cañete seran alguns dels polítics que ?explicaran acudits i mostraran la seva faceta més divertida en el programa d'Antena 3 El club del chiste VIP, conduït per Anabel Alonso.

Avui, el president de CiU, Artur Mas, serà "l'encarregat" d'inaugurar-lo, juntament amb l'actor Paco León i el còmic Arévalo.

El club del chiste VIP, més que ser un nou programa, és l'evolució del format El club del chiste, que aquest estiu abandona l'emissió diària per donar llum verd a un programa "més fresc i divertit", amb noves seccions i espais que puguin agradar a tots els públics, inclosos els nens. Tot i que el format evoluciona, la mestra de cerimònies ?segueix sent Anabel Alonso, que estarà acompanyada igualment per ?Diego Arjona, David Amor, Leo Harlem, Meritxell Huerta i Martina Klein, ?encarregada de descobrir, micròfon a la mà, la cara més divertida i amable dels polítics.

El programa, a més, estrena dues seccions: Escuela de chistes (amb acudits explicats per nenes) i ?Maestros del humor (que recordarà grans referents de de l'humor ?espanyol).