Tierra de Lobos tanca la seva primera temporada amb gran èxit. La sèrie de Telecinco es va acomiadar dimarts amb un nou rècord històric d'audiència, amb el prime time a la butxaca i com a líder del rànquing dels espais més vistos del dia. Els llops no van poder tancar millor la temporada i l'any en el seu últim udol.

La ficció de la cadena de Fuencarral s'ha marcat un nou rècord d'audiència després d'acaparar un 18% de quota de pantalla i congregar 3.358.000 adeptes enfront de la petita pantalla. Aquestes dades milloren substancialment l'últim rècord collit per aquesta producció quan la setmana passada va aconseguir pujar fins al 17,2% de share i els 3.165.000 teleespectadors.

La sèrie, protagonitzada per Álex García i Junio Valverde, ha dit adéu sense sorpreses després de tornar a emportar-se amb gran autoritat l'horari estel·lar i conquerir el rànquing del més seguit del dia.

D'altra banda, Españoles por el mundo es va adjudicar la segona opció de la nit en l'horari de màxima audiència enfront de la tradicional Gala inocente, inocente, l'ogre Shrek i l'irreverent doctor House.

La primera entrega del programa de reportatges de La 1, amb una visita a la gelada Groenlàndia, va donar dimarts a la cadena pública un 12,1% de share i prop de 2,5 milions (2.432.000) de seguidors. La Gala inocente, inocente, a Antena 3, que va experimentar un descens de més de 6 punts respecte a l'any anterior, va anotar un 11,9% i va aconseguir reunir un total de 1.559.000 "innocents".

Per sota del programa solidari de la cadena de Planeta va quedar aquesta vegada House, a Cuatro. L'excèntric doctor, amb el capítol d'estrena Dulce Navidad, va congregar al seu hospital 1.514.000 seguidors i es va anotar un 7,6% de share. Mentre l'aposta de La Sexta, Shrek, va aconseguir 1.591.000 persones, un 8,5% de share.