Antena 3 ha decidit estrenar la sèrie revelació de l'any al Regne Unit en l'horari de màxima audiència de demà dimarts. Els aristòcrates de Downton Abbey s'enfrontaran així a la ficció nacional Ángel o Demonio, l'aposta per a aquest dia de Telecinco, el seu màxim competidor. El drama anglès haurà de competir també, no obstant això, contra altres dos durs rivals, El taquillazo de La Sexta i Españoles en el mundo a La 1, a més de la ficció NCIS Los Angeles, que emet Cuatro els dimarts a la nit.

Amb l'estrena de Downton Abbey, sèrie de la qual s'ha declarat fan la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, la cadena de Planeta reforça la seva ficció internacional amb l'emissió de Modern Family, GleeThe good wife als canals de la TDT.

El car i exitós drama britànic d'època de set capítols, emès al canal anglès ITV, tracta sobre les intrigues i les lluites internes entre l'aristocràcia del Regne Unit. Creada per Julian Fellowes, aquesta producció es va estrenar el passat any al Regne Unit i compte en el seu elenc amb actors de la talla de Maggie Smith, Jim Carter, Hugh Bonneville o Elizabeth McGovern.

Ambientada a l'any 1912, durant el regnat de George V, Downton Abbey narra les aventures i romanços d'una família d'aristòcrates, els Crawley, i dels seus nombrosos servents al seu espectacular i monumental castell.