La presentadora Luján Argüelles conduirà pròximament el nou dating show de Cuatro, que finalment passarà a denominar-se Tienes un minuto en comptes de La cinta del amor, tal i com s'havia proposat en un primer moment. Al nou programa presentat per Argüelles un total de 20 homes hauran de demostrar durant 60 segons les seves habilitats de seducció davant de quatre dones, mentre passen per una cinta transportadora. En aquest temps hauran de saber arribar al cor de les concursants i seduir-les.

El nou espai està basat en el format original de Endemol UK Conveyor belt of love, que ja s'ha emès a països com Polònia, Rússia i a la cadena nord-americana ABC.

Argüelles, compaginarà la presentació d'aquesta nova aposta de Cuatro amb la de l'espai Hijos de papá, que la cadena emet cada divendres en horari de prime time. La presentadora asturiana, que compta amb una Antena d'Or en el seu palmarès, ha estat al capdavant d'altres programes de cadena, abans de la fusió amb Telecinco, com a Granjero busca esposa, Password i Dame una pista.

Tanmateix, la versió espanyola de Conveyor belt of love arribaria previsiblement el proper dilluns 28 de març per prendre el relleu d'algun dels programes de les tardes de Cuatro, i molt probablement podria substituir la franja que ocupa actualment el concurs Fama amb Tania Llasera que acaba divendres que ve.