El repartiment de la sèrie d'aventures d'èxit Águila Roja comptarà a partir de dilluns amb l'actriu Lydia Bosch que, abillada amb hàbit i coberta per una toca, interpretarà la pertorbadora religiosa mare Isabel, va informar ahir la cadena pública TVE.

La Mare Isabel és una religiosa de fort caràcter i fama de miraculosa que exerceix d'abadessa en un convent de Puerto Rico i arriba a la Cort Espanyola per intercedir per la salut de Felipe Próspero, hereu al tron, que pateix una greu malaltia. Els metges poc poden fer per ell i el Rei, sumit en un profund neguit, accepta la proposta del Cardenal Mendoza de recórrer a la intercessió d'aquesta religiosa, la fama miraculosa de la qual s'estén per tot el regne de les espanyes, va indicar la cadena pública en una nota de premsa.

La presència de la mare Isabel, que s'allotjarà al palau de la Marquesa de Santillana (Miryam Gallec), resultarà pertorbadora per als altres protagonistes de la trama, especialment quan aquesta descobreixi les verdaderes intencions de l'aparentment virtuosa mare Isabel, segons va explicar TVE.

Águila Roja va congregar la setmana passada una mitjana de 5.414.000 seguidors i una quota de pantalla del 27,8%, situant-se per tercer dilluns consecutiu com l'espai més vist del dia.

La catalana Lydia Bosch és una actriu amb una llarga carrera professional. Després de començar de presentadora va interpretar papers en sèries com Los Serrano, Motivos Personales, Médico de familia, Quién da la vez,Lleno, por favor a banda d'alguns llargmetratges com Luna Negra, d'Imanol Uribe.