Després de cometre a 'Atrapa un millón' un dels errors més mediàtics, Remedios Cervantes ha trencat el seu silenci en el matinal de la mateixa casa, 'Espejo Público'. Molt distesa i animada, la model i actriu també s'ha posat seriosa per queixar-se de les crítiques rebudes en les xarxes socials: "Aquí estic Espanya, m'heu crucificat".

Remeis Cervantes, que es va alegrar per això de no tenir compte de Twitter, va repassar així aquest dilluns a 'Espejo Público', amb el famós vídeo de l'error inclòs, el seu inoblidable pas el dia 27 de desembre pel concurs de Carlos Sobera per ajudar el jove estudiant de Salamanca.

Más vídeos en Antena3

Els col·laboradors de l'espai, amb Sussana Griso al capdavant, van recordar alguns dels 'tuits' més 'light' després que un "impuls" de l'ex Miss Espanya deixés de Mario Carabias sense un euro.

L'actriu, per a la qual "no ofèn qui vol sinó qui pot", va assegurar de nou que va tenir un "impuls", una "pressentiment" i que un "error el té qualsevol". "Sóc aquí Espanya, m'heu crucificat", es va queixar i alhora ha reconegut que "em vaig quedar molt disgustada, vaig estar dos dies molt tocada".