Segueix-nos a les xarxes socials:

Eudald Carbonell torna des de demà amb "Sota Terra"

L'arqueòleg gironí i l'actor Fermí Fernández exploraran un total de tretze jaciments catalans en la segona temporada de l'espai de TV3

Eudald Carbonell torna des de demà amb "Sota Terra"tv3

Que l'arqueologia pot ser entretinguda ja va quedar demostrat en la primera temporada. Que té interès veure una colla d'arqueòlegs excavant un jaciment, també. Aquest diumenge, a les 22.30, torna Sota terra a TV3, el programa d'història presentat per l'actor Fermí Fernàndez, en què la història s'explica des de la diversió, l'aventura i humor, en l'ordre que es vulgui, però sobretot des del rigor.

A partir de demà, tornen els arqueòlegs, comandats per Eudald Carbonell, a excavar el territori amb l'objectiu d'explicar la història, la nostra història, des de les certeses arqueològiques.

Aquesta segona temporada, Sota terra portarà a la pantalla històries de dinosaures, de romans, de grecs, de templers, de musulmans, de jueus, de cristians i també de neandertals, les empremtes dels quals es poden trobar als diferents jaciments que visitarà la sèrie: Cabrera de Mar, Deltebre, Guimerà, Miravet, Caldes de Montbui, Oristà, Balaguer, el Brull, Tàrrega, Isona, Moià, Barcelona i Roses. Un recorregut per la geografia i per la història de Catalunya.

Com en la primera temporada, en cada programa es parteix d'una hipòtesi històrica de treball, que caldrà confirmar o desmentir en funció dels resultats de l'excavació. Tot això en només tres dies, tres dies de debò, excavant en estreta col·laboració amb els arqueòlegs locals. En molts dels programes tornaran a fer arqueologia experimental: provaran de convertir els arqueòlegs en legionaris romans o en guerrers templers, aprendran a fer àmfores o piscines romanes, buscaran or o comprovaran si costa molt anar a peu de Moià a CapelladesÉ Aquesta segona temporada consta de 13 capítols rodats a 13 jaciments diferents i històries de tots colors.

Prem per veure més contingut per a tu