La reexida sèrie policíaca "Mademoiselle Holmes" aterra al canal Cosmo

L'actriu Lola Dewaere interpreta a una agent de la policia que descobreix que és descendent de Sherlock Holmes en aquesta ficció que ja és tot un fenomen a França

Lola Dewaere i Tom Villa integren la parella protagonista.

Lola Dewaere i Tom Villa integren la parella protagonista. / Canal Cosmo

Albert Cornellà

Albert Cornellà

Charlie, una policia de 36 anys tímida i discreta que viu amb el seu avi a la ciutat francesa de Nantes, és la descendent, sense saber-ho, del cèlebre Sherlock Holmes. Un accident inesperat revela les seves habilitats extraordinàries, convertint-se d'aquesta manera en una agent infal·lible, al costat del seu amic Samy, que esdevindrà aviat el seu particular Watson. Aquest és el punt de partida de Mademoiselle Holmes, el reexit drama policíac de producció francesa que aquest dijous, a les 22 h, estrena el canal Cosmo.

La ficció, que s'inspira lliurement en el personatge creat per Arthur Conan Doyle, arriba a Espanya després d'arrasar a França. El passat 11 d'abril va debutar a la cadena TF1 reunint més de cinc milions d'espectadors, amb una quota de pantalla del 26,2%. Davant d'aquest èxit, la sèrie ja ha estat renovada per una segona temporada.

Lola Dewaere, coneguda pel seu treball a Bright Minds, és l'encarregada de posar-se en el paper de Charlie Watson, mentre Tom Villa (Munch) dona vida a Samy, llicenciat en medicina forense i apassionat de les històries de Sherlock Holmes que de seguida hi veu tot el potencial amb el qual compta Charlie.

La sèrie creada per Victoria Spennato (Mismatch) en col·laboració amb Laëtitia Kügler (Marion) i rodada a Nantes i Londres, compta en la seva primera temporada amb un total de sis episodis que es podran veure cada dijous a la nit a Cosmo i, més tard, s'incorporaran al catàleg de la plataforma Cosmo On.