Se li acumulen els projectes, a Julián López, a la televisió. L'actor ha confirmat que prepara una nova sèrie per a Antena 3 que veurà la llum, en principi, el mes de maig vinent. López ha donat més dades i ha assegurat que en aquest nou projecte estarà amb l'equip de Los Quién , ficció de la qual la primera i única temporada es va emetre ara fa un any a la cadena de Planeta. Malgrat el seu bon inici, les dades van baixar fins que no van poder renovar-la.

Aquesta nova sèrie estarà de nou a càrrec de Producciones A paret. Nacho G. Velilla va signar al seu moment per produir dues ficcions, la primera de les quals va ser Los Quién i la segona serà aquesta.

Julián López es torna a col·locar així com un dels actors més ben tractats en el Grupo Antena 3. Aquest serà el tercer projecte que té a la vegada en l'empresa. Els altres dos són per a Neox, i segurament la cadena ha posat tot de la seva part perquè pugui compaginar-los. Es tracta de Museo Coconut, la tercera temporada de la qual arribarà molt aviat; i Retorno a Lilifor.

A La Sexta, Patricia Conde, la rossa més ?divertida de les sobretaules, torna a la cadena com a protagonista d'un programa d'humor que produeix Globomedia. Part de l'equip estarà format pels creatius de Sé lo que hicistéis. La notícia s'ha pogut saber gràcies a les declaracions via Twitter de José Miguel Contreras. "El projecte de Patricia Conde està fet a la seva mida, amb bona part de l'equip creatiu de SLQH. Sortirà en emissió a la tardor". El nou programa potenciarà la faceta d'actriu còmica de Patricia.