L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) ha donat a conèixer la llista de finalistes als XVIII Premis Zapping, la gala de lliurament dels quals tindrà lloc el proper dijous 21 de febrer a l'Auditori del Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona). Entre ells, destaquen algunes sèries com IsabelGran Hotel. La ficció de La 1 ha aconseguit una menció en la categoria de Millor Sèrie a més de la de la seva protagonista Michelle Jenner. Per la seva banda, el drama d'Antena 3 té nominats als seus actors Fele Martínez i Concha Velasco.

Segons una informació publicada al portal FormulaTV, altres finalistes destacats d'aquesta edició dels premis són el periodista Juanra Bonet, presentador de Lo sabe no lo sabe (Cuatro) i Arturo Valls, conductor d'¡Ahora caigo! (Antena 3). Competiran en la categoria de Millor Presentador amb Ariadna Oltra, d'Els Matins de TV3. En la categoria de millor actriu, competiran Aina Clotet pel seu paper a Gran Nord (TV3), a més de les ja esmentades Concha Velasco i Michelle Jenner.

Marc Cartes, per Kubala, Moreno i Manchón (TV3), Fele Martínez, per Gran Hotel (Antena 3), i Santi Millán, per Frágiles (Telecinco), competiran pel premi al millor actor. En l'apartat a millor programa d'entreteniment, els finalistes són Polònia (TV3), El Club de la Comedia (La Sexta) i ¡Ahora Caigo! (Antena 3). Kubala, Moreno i Manchón, de TV3, també competirà en l'apartat de millor sèrie amb Isabel (TVE) i Luna, el misterio de Calenda (Antena 3). Els Zapping, segons assegura el TAC, "premien la qualitat, deixant de banda els índexs d'audiència". Els socis escullen els finalistes i un jurat, presidit pel president de TAC, Josep Maria Guerra, decideix amb el seu vot als guanyadors finals.