Després del triomf d'Emmelie de Forest al Festival d'Eurovisió 2013, Dinamarca és el país que ha de celebrar l'edició de l'any que ve. Ja hi ha cinc ciutats interessades a acollir el certamen de 2014: Fredericia, Copenhaguen, Horsens, Aalborg i Herning ja han iniciat la seva particular competició per ser la seu el proper any. I tal com recull la televisió pública danesa DR, si finalment Horsens és la ciutat designada, el Festival d'Eurovisió abandonaria els teatres i pavellons esportius on tradicionalment s'ha celebrat per tenir una seu molt particular: la presó estatal de Horsens, amb capacitat per a 10.000 espectadors.

No obstant això, resulta difícil que la presó sigui finalment el lloc escollit, ja que el festival no ha tingut lloc en un recinte a l'aire lliure. Així i tot, l'alcaide de la presó no perd l'esperança: "Crec que si el que es vol és sortir d'allò que és habitual, és una bona idea celebrar la final a la presó", assegura Frank Panduro, el director del centre penitenciari. Tanmateix, aquesta no seria la primera vegada que la presó de Horsens acull un esdeveniment d'aquest tipus, ja que el 2005, 2007 i 2008 la preselecció danesa per triar representant d'Eurovisió es va celebrar en aquest recinte.

"Dubto molt que la Unió Europea de Radiodifusió aprovi la candidatura de Horsens per albergar el Festival d'Eurovisió 2014. És molt difícil produir un espectacle d'aquesta magnitud a l'aire lliure en un país en què no pots fiar-te del temps", va afirmar Johann Sørensen, president del club de fans d'Eurovisió de Dinamarca. La seu encara no ha estat decidida per la cadena DR, que continua avaluant les opcions de totes les ciutats candidates amb l'objectiu de celebrar un festival a l'altura de l'última edició a Malmö (Suècia).