Segueix-nos a les xarxes socials:

Els nous candidats de "¿Quién quiere casarse con mi hijo?" es presenten

La cadena de Mediaset España oferirà aquesta nit l'especial Bienvenida de solteros conduït per Luján Argüelles on es donarà a conèixer tots els candidats que participaran a la tercera temporada de ¿Quién quiere casarse con mi hijo? entre els quals es trobarà un perfil inèdit i que, de ben segur, sorprendrà molts espectadors. La segona temporada de ¿Quién quiere casarse con mi hijo? va aconseguir una mitjana del 11,7% de share i més de dos milions d'espectadors (2.010.000), va créixer 1,7 punts respecte al seu primer lliurament (10% i 1.829.000) i va liderar de manera absoluta el target comercial (15,3%).

Un perfil inèdit i sorprenent que mai ha format part del programa i que prendrà protagonisme en la tercera temporada de ¿Quién quiere casarse con mi hijo?: Aquesta serà una de les principals novetats que revelarà a Bienvenida de solteros, programa especial presentat per Luján Argüelles que Cuatro oferirà aquesta nit a partir de les 21.30 hores.

Com seran els solters de les noves entregues del popular date-show? Aconseguiran enlluernar les candidates a conquistar el seu amor? Quins perfils buscaran? I les seves mares, estaran d'acord amb les exigències dels seus fills? Per donar respostes a aquestes preguntes, Luján Argüelles donarà a conèixer a cada un dels protagonistes, que es presentaran i explicaran detalladament com ha de ser el seu amor ideal. "Espero moltes rialles assegurades i molt d'amor. El que em sorprendria seria que candidats i mares estiguessin per una vegada d'acord en alguna cosa", assegura Luján Argüelles, en una nota de premsa enviada per Mediaset.

Amb l'especial d'avui s'haurà donat el primer pas per a la nova temporada del programa, que arribarà aquest estiu a Cuatro, tot i que encara no s'ha concretat una data exacta.

Prem per veure més contingut per a tu