L'univers de la rebosteria creativa ja té el seu propi dia en el calendari de Divinity. Demà diumenge, el canal femení retrà homenatge als dissenyadors, rebosters i decoradors pastissers capaços de convertir el somni dels seus clients en una "extraordinària creació" amb una programació especial que acollirà durant tota la jornada maratons dels seus programes de rebosteria més significatius. La jornada més dolça del canal començarà a les 07.00 hores amb l'emissió de les millors edicions dels espais que formen part del contenidor temàtic Delicious.

Al llarg de més de 15 hores de programació ininterrompuda, els espectadors de Divinity podran descobrir des de les peces més insòlites de rebosteria confeccionades en temps rècord pel xef nord-americà Duff Goldman i els seus col·laboradors a Dulces e increíbles (07.20 hores ), la gran activitat de l'obrador de la pastisseria sud-africana Charly s Bakery a Charly y la fábrica de pasteles (11.45 hores), els espectaculars pastissos nupcials de quatre prestigioses pastisseries nord-americanes amb què exigents parelles de contraents "posen la cirereta" a la seva història d'amor a Supertartas de boda (13.40 hores), les receptes més originals de rebosteria creativa amb l'ajuda de l'experta coach Alma Obregón a Cupcake Maniacs (16.55 hores), la sofisticada elaboració de "couture cakes" realitzada per les prestigiosa rebostera australiana Paris culter i el seu equip a Planet Cakes (18.30 hores), i les obres de rebosteria úniques d'Elle Daftarian a Sugar Stars (20.15 hores).

Temàtica d'èxit assegurat

Divinity va incorporar al març de 2012 el format Dulces e increíbles, un espai de rebosteria que mostra el procés de creació d'enginyoses pastissos a la pastisseria Charm City Cakes de la ciutat nord-americana de Baltimore. La bona acollida de l'espai va portar el canal a crear un any després Delicious!, el contenidor temàtic especialitzat en rebosteria que des del passat mes d'abril anota una mitjana del 2% de share.