Els actors principals de la sèrie Juego de tronos han renegociat els seus contractes a l'alça amb HBO per incloure una setena temporada, encara no confirmada oficialment per la cadena de cable, segons ha informat la revista especialitzada The Hollywood Reporter. L'acord confirma la intenció de la cadena de perllongar la sèrie una temporada més de les ja anunciades a l'abril, quan es va donar llum verda als lliuraments cinquè i sisè de la reeixida ficció.

David Benioff, un dels responsables de l'adaptació televisiva dels llibres de George R.R. Martin, va comentar aquest any en una publicació nord-americana que el pla inicial de Juego de Tronos era fer "set temporades", mentre que el seu soci al capdavant de la producció, DB Weiss, va especular amb que fins i tot podrien arribar a una vuitena.

El contracte amb els actors, que fixa diferents rangs salarials en funció del pes de l'intèrpret en la sèrie, va implicar també pujades de sou considerables per les temporades cinquena i sisena. Si es concreta una setena temporada, els protagonistes estarien entre els millors pagats de la televisió per cable als Estats Units.

Els salaris més alts de la sèrie corresponen a Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) i Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister).

D'altra banda, aquesta setmana s'ha sabut que els productors de la ficció es plantegen rodar algunes de les seves escenes de la cinquena temporada al Marroc, tot i que per ara no hi ha res confirmat. Just aquesta setmana han finalitzat els rodatges a Espanya, a Sevilla i Osuna d'una cinquena temporada que arribarà als Estats Units la primavera de l'any vinent.