El concurs de talents infantil Tu cara me suena Mini, presentat per Manel Fuentes, celebra aquesta nit la final de la seva primera edició, en què participaran quatre nenes, Abril Montmany, Carla Núñez, Julia Gonçalves i Nayra Gomar, amb els seus mentors famosos.

Roko i Carla imitaran Mónica Naranjo; Julia, al costat de Santiago Segura, posarà en escena una cançó d'Anastacia i Elton John; Abril imitarà Pink al costat de Xuso Jones en el paper de F.u.n, i Nayra i Anna Simon es convertiran en Lolita Flores.

Per la seva banda, la resta de concursants i mentors tindran també protagonisme a la gala final, en què actuaran dividits per sexes; els nois (Samuel, José, Unax, Daniel Diges i Miki Nadal) es convertiran en la "boyband" One Direction.

Per la seva banda, María del Monte, Llum Barrera i Fran imitaran Sara Montiel, Alaska i Mario Vaquerizo, segons va informar en una nota de premsa Antena 3.

I per als més fervents seguidors del concurs, Antena 3 emetrà un cop hagi finalitzat la gran final, l'especial Tu cara me suena Mini: Grandes exitos, un programa en què els espectadors podran veure els millors moments dels programes emesos fins ara.