Segueix-nos a les xarxes socials:

Misteriós clip de la cinquena temporada de «Joc de trons»

En el film, que forma part d'una ingeniosa promoció, es pot veure a Arya Stark en estranyes circunstàncies

Misteriós clip de la cinquena temporada de «Joc de trons»

L'equip de Joc de trons és conscient del interminable que es fa l'espera dels fans de la sèrie fins a l'emissió dels nous episodis, que no veuran la llum fins a la primavera del 2015.

Pel que no han trigat a començar la campanya promocional de la cinquena entrega amb una nova i misteriosa web: ThreeEyedRaven.com.

Des del twitter oficial de la sèrie d'HBO han llançat aquesta nova pàgina amb el següent missatge: "El corb et donarà La Visió. Rep el teu poder a: ThreeEyedRaven.com". El corb de tres ulls protagonitza la pàgina. I després registrar anuncia: "Ara tens el poder de la Visió. Pots tenir visions del futur". A la primera visió, els seguidors de Joc de trons obren els ulls com si fossin Arya (Maisie Williams), i podran ser testimoni d'alguns flashbacks del que li ha passat fins ara a la jove Stark.

La cinquena temporada de Joc de trons s'estrenarà a l'abril de 2015 a la cadena HBO. I ho farà sense un dels principals personatges, Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright), i sense Hodor (Kristian Nairn), pel fet que ja han explotat tota la trama del personatge que desenvolupa la cinquena novel·la «Dansa de dracs».

A Espanya, escenari d'alguns dels nous regnes que veurem en el nou lliurament, la ficció basada en la saga literària Cançó de Gel i Foc de George RR Martin pot seguir-se a Canal +.

Prem per veure més contingut per a tu