El Canal 33 centra part de la seva programació nadalenca en oferir concerts dels músics més reconeguts del país.

Sisa, Portet i Oliver seran els protagonistes de la nit del dilluns 29 de desembre, quan el canal cultural de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals reproduirà el concert que va tenir lloc a l'Auditori de Barcelona durant el Festival del Mil·lenni.

El divendres 26, Sílvia Pérez Cruz serà la protagonista del Canal 33, que reproduirà el concert que la palafrugellenca va oferir al Teatre Auditori de Sant Cugat interpretant el repertori del seu treball "11 de novembre".

El Festival del Mil·leni va acollir, el passat 13 de març, l'anomenat Inèdit Trio, format pel mestre de cerimònies Jaume Sisa i els seus dos deixebles, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver . El 33 recupera l'espectacle més emblemàtic dels tres, amb encreuaments entre ells a l'hora d'interpretar les cançons, en una trobada entre "Cançó galàctica, intercomarcal i d'ultramar".

En el mític concert no hi falten temes tan emblemàtics com El fill del mestre, La Rambla, Hansel i Gretel, Boletaires Homes i dones del capdretFinal feliç.

Pérez Cruz per Sant Esteve

11 de novembre és un dels treballs més intensos de Sílvia Pérez Cruz. El primer disc en solitari de l'artista és un sentit homenatge a la memòria del seu pare. El disc va obtenir el reconeixement de la crítica i el públic i es va convertir en Disc d'Or. Per això, el Canal 33 recupera una de les veus amb més matisos del país.