Un dels programes més veterans d'Antena 3, La Ruleta de la Suerte, adapta el seu contingut als més petits amb motiu de les festes nadalenques.

El programa que dirigeix Jorge Fernández comptarà el divendres 26 amb uns concursants molt especials, els nens. Brenda Miniada, de Ciudad Real, Pau Asero, de Barcelona, i Luna Salvador, de Saragossa seran els encarregats d'endevinar les frases fetes de cada panell.

Si bé el programa seguirà el mateix format de sempre, els panells s'adaptaran a l'edat dels participants i els protagonistes comentaran què fan durant les vacances de Nadal.

L'espai ha aconseguit, al llarg del darrer curs, uns bons resultats d'audiència. La Ruleta de la Suerte va aconseguir una mitjana del 18,6% i més d'un milió d'espectadors, fet que va suposar un creixement de 0,4 punts respecte la temporada 2012/2013. En l'actualitat, el programa té un avantatge de cinc punts en la seva franja per davant de la seva principal competència, Telecinco.

El passat 11 de febrer, La Ruleta de la suerte va aconseguir el seu millor resultat, quan va reunir a 1.453.000 espectadors davant el televisor. En canvi, el 7 de maig va ser el dia que més quota de pantalla va aconseguir, amb un 21,1%.

Els resultats del mes de novembre indiquen que el programa, al llarg d'aquest passat mes, ha aconseguit una mitja de 1.110.000 teleespectadors i un 17,8% de quota. Així, creix un 0,5% respecte a l'octubre i aconsegueix 49 mesos consecutius liderant la franja.

Des que el programa es va iniciar, el 18 d'abril de 2006, un total de 6.000 concursants han passat pel programa, que porta repartits més de 10 milions d'euros en premis. En total, s'han elaborat més de 30.000 panells i s'han emès més de 150 programes especials.