Cristina Pedroche serà la nova presentadora del programa Pekín Express, el reality d'aventures que en aquesta ocasió recorrerà La ruta dels mil temples i que Antena 3 es troba enllestint. Pedroche, que col·labora actualment al programa Zapeando (La Sexta), es posarà "en poques setmanes" al capdavant d'un programa que en les seves anteriors edicions es va emetre a Cuatro i va ser presentat per Paula Vázquez (primera temporada), Raquel Sánchez Silva (segona i tercera) i Jesús Vázquez (quarta i última).

Segons ha informat la cadena en una nota de premsa, el procés de càsting per trobar les parelles participants ha finalitzat "amb gran èxit de convocatòria" ja que s'han rebut més de 10.000 trucades en tan sols un mes per formar part de l'aventura. En aquesta ocasió, i per primera vegada, Antena 3 i Boomerang TV han deixat part d'aquest procés de selecció "en mans de l'audiència", apunta la cadena. El públic ha tingut l'oportunitat de triar una de les parelles que prendrà part en l'aventura. Es tracta de dues persones que no es coneixen prèviament.

La nova temporada del reality portarà els concursants per una ruta amb "territoris increïbles i desconeguts" en què hauran d'aprendre a sobreviure amb un euro al dia per acabar amb èxit el programa i lluitar per la victòria final.