Segueix-nos a les xarxes socials:

Discovery MAX estrena avui "Chapa y pintura", un espai de customització de cotxes

Discovery MAX estrena avui "Chapa y pintura", un espai de customització de cotxesformula tv

El canal temàtic Discovery MAX estrenarà avui a dos quarts d'onze de la nit Chapa y pintura (Bitchin' Rides'), un nou programa de restauració de vehicles clàssics liderat per l'expert Dave Kindig i el seu equip. Del xassís a l'encerat, Kindig crearà des de zero peces de col·lecció sobre quatre rodes personalitzades i cuidades fins a l'últim detall.

Els diferents capítols del programa començaran amb un esbós del projecte que realitzarà Kindig en un full de paper i a partir del qual, l'equip començarà a modelar i soldar l'acer, reunint totes les peces i personalitzant fins a l'últim detall per transformar les idees d'aquest dissenyador en automòbils sorprenents. Per la seva part, Kindig també es posarà mans a l'obra i intervindrà tant a la botiga com al taller, solucionant problemes i participant activament en la construcció del vehicle.

Així doncs, els espectadors podran seguir cada setmana el procés de disseny, fabricació i customització de dos nous projectes personalitzats que passaran per l'immens taller de 2.500 metres quadrats d'aquest artista, dissenyador, constructor i empresari com: un Plymouth Barracuda el 73, un Dodge Challenger de 2014, un Ford Roadster de 1932, un Chevrolet Impala del 94, un Buick Invicta el 59 i un Chevelle el 68, entre d'altres.

Per Kindig, la clau de la seva feina és el disseny i la idea de fer que els cotxes presentin un aspecte fora del comú cuidant tots els detalls. "La diferència entre nosaltres i la resta és la mateixa diferència entre estar en un saló de mostra i aturar-se en un aparcament" explica aquest jove prodigi del disseny, que prefereix bolcar les seves idees en el paper en comptes d'un ordinador. "No m'agrada la perspectiva perfecta", assegura el conductor del programa.

Prem per veure més contingut per a tu