Segueix-nos a les xarxes socials:

TV3 comença el rodatge de "Glops", un nou programa dedicat al món del vi

TV3 comença el rodatge de "Glops", un nou programa dedicat al món del viCCma

Els còmics Carles Xuriguera i Fel Faixedas van iniciar la setmana passada el rodatge de Glops, un nou format centrat en el món del vi, que s'emetrà pròximament a TV3. La parella d'humoristes descobrirà a l'audiència la gran riquesa vitivinícola de Catalunya, tot visitant les vinyes de les diferents comarques i denominacions d'origen i descobrint tots els processos que es requereixen per seguir amb els estàndards de qualitat, molt abans que el vi arribi a l'ampolla per ser distribuït.

Segons ha informat en comunicat la televisió pública catalana, el programa té per objectiu acostar tothom al món del vi: entesos, curiosos i aquells que fins avui s'ho han mirat de reüll. De manera distesa, amb un toc didàctic i molt sentit de l'humor, cada programa descobrirà les històries que amaga el vi a partir d'un tema central.

Diferents persones, des de joves que s'acaben d'introduir en aquesta indústria, fins a veterans que han reinterpretat el celler utilitzant nous mètodes, explicaran des de la seva experiència històries humanes lligades a la vinya. Hi participaran també professionals que es belluguen entorn aquest món: sommeliers, dissenyadors, cuiners, crítics o científics.

A més, cada setmana, un músic popular explicarà la seva relació amb aquesta beguda. Els conductors i directors de Glops no exerciran com a entesos, tot i ser bons coneixedors del món del vi. Actuaran com a acompanyants, fent preguntes i esbrinant quines històries s'amaguen rere les vinyes. Carles Xuriguera se centrarà en el món de la vinya i Fel Faixedas es dedicarà al producte acabat.

Prem per veure més contingut per a tu