Segueix-nos a les xarxes socials:

Divinity estrena aquesta nit la comèdia «Jane The Virgin»

La sèrie explica la història d'una jove amb profundes conviccions morals que queda embarassada per un error

Divinity estrena aquesta nit la comèdia «Jane The Virgin»The Cw/mediaset

Jane Villanueva és una heroïna televisiva atípica: una jove universitària hispana decidida a arribar verge al matrimoni a causa de les seves fermes conviccions morals. Estudia Magisteri, treballa en un hotel i manté una relació sentimental amb un atractiu detectiu d'Homicidis de Miami. La complexitat i el surrealisme marcaran irremeiablement la seva vida després de quedar embarassada en ser inseminada per error durant una revisió en una clínica amb una mostra destinada a fertilitzar la pacient que es trobava a l'habitació del costat. Aquest és el punt d'arrencada de Jane The Virgin, la reeixida sèrie que Divinity estrena aquesta nit en horari de màxima audiència i per primera vegada en obert a Espanya.

Gina Rodríguez, guardonada amb el Globus d'Or a la Millor Actriu de Comèdia el 2015 per la seva interpretació en aquesta comèdia amb tints dramàtics, encarna la protagonista d'aquesta adaptació nord-americana de l'exitosa telenovel·la veneçolana Juana la virgen. Segons Jennie Snyder Urman (Las chicas de Gilmore), showrunner i ?guionista de la ficció, Jane The Virgin és «una carta d'amor a les comèdies romàntiques, a les quals rendeix tribut i paròdia, utilitzant el melodrama i la fantasia per apropar la realitat quotidiana».

L'encertada combinació de comèdia i drama, un extraordinari equip artístic, un ritme àgil amb continus girs de guió, un narrador que guia hàbilment els espectadors per l'esbojarrada trama argumental de la sèrie i els cameos de populars artistes llatins de la talla de Juanes, Paulina Rubio i fins i tot l'espanyol David Bisbal, són els principals elements que han catapultat a l'èxit Jane The Virgin, renovada per a una tercera temporada per la cadena nord-americana The CW i distingida amb alguns dels més prestigiosos guardons durant l'any passat: el Peabody Award, el People's Choice Award a la millor Nova Comèdia de Televisió i tres Image Foundation Awards. Andrea Navedo (Ley y orden), Ivonne Coll (Teen Wolf), Justin Baldoni (Belleza y poder), Brett Dier (Ravenswood), Yael Grobglas (Reign) i Jaime Camil (Por ella soy Eva) formen part de l'equip artístic d'aquesta sèrie aclamada per la crítica internacional.

Prem per veure més contingut per a tu