Jane Villanueva és una heroïna televisiva atípica: una jove universitària hispana decidida a arribar verge al matrimoni a causa de les seves fermes conviccions morals. Estudia Magisteri, treballa en un hotel i manté una relació sentimental amb un atractiu detectiu d'Homicidis de Miami. La complexitat i el surrealisme marcaran irremeiablement la seva vida després de quedar embarassada en ser inseminada per error durant una revisió en una clínica amb una mostra destinada a fertilitzar la pacient que es trobava a l'habitació del costat. Aquest és el punt d'arrencada de Jane The Virgin, la reeixida sèrie que Divinity estrena aquesta nit en horari de màxima audiència i per primera vegada en obert a Espanya.

Gina Rodríguez, guardonada amb el Globus d'Or a la Millor Actriu de Comèdia el 2015 per la seva interpretació en aquesta comèdia amb tints dramàtics, encarna la protagonista d'aquesta adaptació nord-americana de l'exitosa telenovel·la veneçolana Juana la virgen. Segons Jennie Snyder Urman (Las chicas de Gilmore), showrunner i ?guionista de la ficció, Jane The Virgin és «una carta d'amor a les comèdies romàntiques, a les quals rendeix tribut i paròdia, utilitzant el melodrama i la fantasia per apropar la realitat quotidiana».

L'encertada combinació de comèdia i drama, un extraordinari equip artístic, un ritme àgil amb continus girs de guió, un narrador que guia hàbilment els espectadors per l'esbojarrada trama argumental de la sèrie i els cameos de populars artistes llatins de la talla de Juanes, Paulina Rubio i fins i tot l'espanyol David Bisbal, són els principals elements que han catapultat a l'èxit Jane The Virgin, renovada per a una tercera temporada per la cadena nord-americana The CW i distingida amb alguns dels més prestigiosos guardons durant l'any passat: el Peabody Award, el People's Choice Award a la millor Nova Comèdia de Televisió i tres Image Foundation Awards. Andrea Navedo (Ley y orden), Ivonne Coll (Teen Wolf), Justin Baldoni (Belleza y poder), Brett Dier (Ravenswood), Yael Grobglas (Reign) i Jaime Camil (Por ella soy Eva) formen part de l'equip artístic d'aquesta sèrie aclamada per la crítica internacional.