Segueix-nos a les xarxes socials:

Antena 3 paralitza el projecte de ficció que preparava amb Silvia Abril

La direcció de la cadena hauria aparcat, temporalment, la producció de la comèdia «Cambio de planes»

El setembre de l'any passat, el grup Atresmedia anunciava un nou projecte de ficció protagonitzat per Silvia Abril i que portaria per títol Cambio de planes. En un mateix comunicat, el grup explicava que la sèrie creada per Aitor Gabilondo, César Benítez, Juan Ramón Ruiz i Sonia Pastor acabava d'iniciar el seu procés de càsting per completar el seu repartiment.

No obstant això, mesos després de treballar al voltant de tres versions diferents, Antena 3 ha decidit cancel·lar la producció. Segons publica Vanitatis, fonts pròximes a Plano a Plano afirmen que el projecte ha estat totalment aparcat. Per la seva banda, la cadena assegura que la sèrie es troba en stand by i que, per tant, podria reprendre's en qualsevol moment.

Cambio de planes havia de girar entorn d'una entusiasta mare de família, a qui havia de donar vida Silvia Abril, feliçment casada i amb tres filles, que s'endinsava en un peculiar entorn laboral fet a la mida d'homes. «És un projecte molt cuidat i madurat, així que tenim tota la confiança del món que agradarà al públic», assegurava Aitor Gabilondo en el comunicat enviat el setembre.

Prem per veure més contingut per a tu