Segueix-nos a les xarxes socials:

Arriba «La Peste», la nova sèrie de Movistar + que se situa a la Sevilla del s. XVI

El «thriller» de sis episodis, que ja està disponible, proposa un passeig per la història de la capital andalusa

Arriba «La Peste», la nova sèrie de Movistar + que se situa a la Sevilla del s. XVI

L'estrena mundial de la nova sèrie de Movistar + La Peste, creada per Alberto Rodríguez i Rafael Cobos i que proposa un passeig per la Sevilla del segle XVI, va tenir lloc ahir a la capital d'Andalusia, on es desenvoluparan més rutes per descobrir les localitzacions reals del projecte i exposicions a peu de carrer. La temporada completa de la sèrie estarà disponible a Movistar + a partir d'avui.

« La Peste va ser el primer projecte que vam posar en marxa, des del principi somiàvem a fer un producte que pogués competir amb el millor contingut europeu. El treball dels guions i la documentació, la utilització de tots els recursos possibles al servei de la història i la clara aposta per la creativitat i el talent dels equips són les claus del que volem aconseguir: un producte basat en la qualitat i l'exigència», va exposarDomingo Corral, director de Ficció de Movistar+.

El thriller de sis episodis està protagonitzada per Pablo Molinero, Paco León, Patricia López Arnáiz, Manuel Solo, Sergio Castellanos, Paco Tous, Cecilia Gómez i Lupe del Junco, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu