Segueix-nos a les xarxes socials:

El 33 emet l'últim episodi de la sèrie «L'odissea del menjar»

En aquest capítol repassa les experiències viscudes durant la filmació dels documentals

El 33 emet l'últim episodi de la sèrie «L'odissea del menjar»CCMA

Aquesta nit, a les 21.55 h, el 33 emetrà l'últim episodi de L'odissea del menjar, la sèrie documental de la KBS que mostra el vincle entre les persones i la gastronomia, que dedica cada episodi a un aliment diferent i que explica el paper que aquest aliment ha tingut dins de la societat, depenent del període històric o la cultura.

Aquesta sèrie de documentals presenta la història de la relació de la humanitat amb la gastronomia. Cada episodi està dedicat a un ingredient o aliment concret i mostra la importància que ha tingut al llarg de diversos períodes històrics i en diferents cultures.

La sèrie presenta una visió exhaustiva dels aliments, des de la producció fins a l'ús en l'art culinari i al mateix temps explica el paper que determinats elements com el pa, la carn o les espècies han tingut en la història del món, i els seus vincles amb l'economia, les guerres, el poder i la religió.

En aquest darrer episodi de la sèrie, el programa repassa les experiències viscudes durant la filmació dels documentals, que va durar dos anys i mig i va tenir lloc en 24 països. El productor WookJung Lee, que ha estudiat cuina i és un gran aficionat a la gastronomia, explica els millors moments del viatge i convida a reviure els plats i els personatges memorables, per acabar de confirmar la premissa de l'odissea del menjar, que la cultura culinària ha marcat la història i la identitat humana.

Prem per veure més contingut per a tu