Segueix-nos a les xarxes socials:

El 33 tornarà a tenir un programa dedicat al món dels videoclips catalans

El dissabte 24 d'octubre, el canal 33 estrenarà el nou programa musical Clipping, que oferirà una àmplia selecció de clips de qualitat per mostrar l'actualitat de la creació musical i audiovisual. Segons ha informat la CCMA, el nou espai donarà cabuda als artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d'un miler de videoclips en català. Clipping és una producció de TV3 amb la col·laboració d'Enderrock i amb el suport de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Cada espai donarà cabuda a una quinzena de clips catalans de qualitat, posant-los en context a través dels mateixos artistes i realitzadors, amb un tractament de caire periodístic.

El programa difondrà la música popular de proximitat amb un format dinàmic i desenfadat, a més de donar cabuda a la participació dels espectadors per votar a través de les xarxes socials.

Clipping es podrà seguir a través de diverses plataformes i inclourà seccions interactives com El clip de la setmana, Fabricants de clips, La nevera i El clipping de.

Prem per veure més contingut per a tu