Segueix-nos a les xarxes socials:

RTVE oferirà en obert el Mundial de Futbol de Qatar 2022

La corporació pública retransmetrà tots els partits que disputi la selecció espanyola en una competició que se celebrarà entre el 21 de novembre i el 18 de desembre

RTVE oferirà en obert el Mundial de Futbol de Qatar 2022Reuters

Televisió Espanyola ha fet oficial l'emissió en obert de bona part del Mundial de futbol de Qatar, que es disputarà entre el 21 de novembre i el 18 de desembre. La corporació pública ha anunciat, en una nota de premsa, que ha arribat a un acord amb Mediapro, propietària dels drets televisius de la gran cita futbolística de l'any. Tots els partits que jugui la selecció espanyola es veuran a través de la cadena pública, ja sigui a La 1 o a Teledeporte. A més, els espectadors també podran veure en obert la final, les dues semifinals, dos partits de quarts de final, quatre partits de vuitens de final, el partit inaugura'l i un partit de cada grup en la fase de grups.

Mentre duri la competició, s'emetrà també un programa diari amb el millor resum de la jornada, amb la presència de protagonistes i amb especial seguiment a l'actualitat del combinat dirigit per Luis Enrique. La resta de partits del Mundial es podran veure a Espanya a través d'un canal especial produït per Mediapro i posat a disposició de tots els operadors de televisió de pagament.

Prem per veure més contingut per a tu