Segueix-nos a les xarxes socials:

Playz roda la segona temporada de la sèrie juvenil «Ser o no ser»

L’actor Ander Puig torna a posar-se en la pell d’un adolescent trans de 17 anys en una ficció que també compta amb Emma Vilarasau i Anna Alarcón

Playz roda la segona temporada de la sèrie juvenil «Ser o no ser»

La ciutat de Barcelona acull aquesta primavera el rodatge de la segona temporada de la comèdia romàntica juvenil Ser o no ser, la sèrie de Playz, el canal digital dirigit al públic juvenil de RTVE. Les gravacions es prolongaran durant diverses setmanes a diferents localitzacions de la capital catalana com el barri del Poble Sec o la platja de la Barceloneta.

Produïda per RTVE en col·laboració amb Big Bang Media (The Mediapro Studio), aquestsegon lliurament segueix centrat en Joel, un adolescent transexual de 17 anys que somia amb convertir-se en un intèrpret d’èxit alhora que s’enfronta als reptes emocionals i físics que comporten la seva transició.

Ander Puig, que va debutar davant les càmeres amb la primera temporada, torna a donar vida al protagonista i, juntament amb ell, tornen també alguns dels membres més joves del repartiment com Júlia Gibert, Berta Galo, Eduard Torres, Lion Armas, Enzo Oliver i Nil Carbonell. Per la seva part, Emma Vilarasau tornarà a donar vida a la Carmen, la professora d’interpretació i Anna Alarcón, a la mare del Joel.

«Tot i que el final de la primera temporada resultava prou conclusiu, sempre vaig tenir al cap una segona que ens permetés aprofundir més en el viatge emocional d’en Joel», explica Coral Cruz, creadora i guionista de la sèrie, en un comunicat de la productora. «Sense deixar de seguir-lo molt de prop, aquesta segona temporada deixa més espai al desenvolupament dels conflictes interns de la resta de personatges juvenils», afegeix Cruz. Al grup s’incorpora l’actriu Alicia Falcó: «L’arribada a meitat de curs de la Bruna, una nova companya molt potent, desmuntarà l’esquema de relacions de la primera temporada. Alicia és una actriu molt jove, però amb experiència de sobres davant la càmera. Desprèn molta llum, però també pot resultar fosca, i era justament aquesta versatilitat el que buscàvem per interpretar la Bruna», subratlla Cruz.

Prem per veure més contingut per a tu