Segueix-nos a les xarxes socials:

Es queda totalment en xoc en veure a la seva cita a 'First Dates'

Xabier s'ha quedat corprès de Mónica quan li ha vist

Tots els requisits de Xabier es van complir amb la seva cita

Es queda totalment en xoc en veure a la seva cita a 'First Dates'Sport

First Dates té com a principal finalitat que els seus participants trobin l'amor o, almenys, comencin a buscar-lo. Amb tantes cites a cegues passant per les seves taules, el més probable és que alguna de les trobades surti bé i que uns altres surtin francament malament.

'First Dates' és un programa presentat per Carlos Sobera. Es va estrenar en 2016, i tant ha estat el seu èxit que ha estat proclamat com un programa de referència de 'Cuatro'. Els espectadors poden gaudir-ho de dilluns a divendres a les 21.05 hores.

Els comensals són els que es presenten davant de les cambres, gairebé sense cap mena de filtre ni contrast. I és que algunes històries són tan sorprenents que costa creure que siguin veritat.

El programa junta a parelles en una cita a cegues. Aquests participants mantindran una conversa durant el sopar en la qual es coneixeran i veuran si realment són compatibles o no. Al final de la trobada, decidiran si han tingut gustos afins i volen continuar coneixent-se, o si, pel contrari, prefereixen no saber res l'un de l'altre.

Xabier és un gallec apassionat de la truita, entre els seus entreteniments està la truita de patates i ha perfeccionat la tècnica al màxim. Li agrada viatjar, fa clauers però les truites són el seu element per a conèixer a la gent.

Mentre esperava a la seva cita parlava amb Laura sobre les dones que li agraden, i ha dit que les poloneses solen agradar-li molt, per això quan Mónica, una polonesa de 37 anys ha entrat al restaurant, Xabier gairebé cau de la cadira, i els ulls se li sortien de les orbites.

La seva cita li ha encantant i res més presentar-se li ha dit: "T'agrada la truita?" i Mónica ha dit que sí i poc feta. A primera vista, passava totes les proves pel que ha deslligat el somriure de Xabier i a més, ha aprofitat el seu petit domini del polonès per a sorprendre-la. Xabier ha viatjat a Polònia diverses vegades i coneix la seva cultura, alguna cosa que ha agradat molt a la seva cita.

Durant el sopar Xabier estava nerviós, i Mónica li ha preguntat d'on venia tanta passió per la truita. No han deixat de sorprendre's, i Xabier li ha fet una sorpresa a la seva cita, un clauer fet per ell.

En passar a la següent sala, Xabier va intentar besar a la seva cita però no va trobar els motius suficients per a poder-se llançar. En la decisió final ho tenia clar i tots dos han volgut tenir una segona cita.

Prem per veure més contingut per a tu