Es queda totalment en xoc en veure a la seva cita a 'First Dates'

Xabier s'ha quedat corprès de Mónica quan li ha vist

Tots els requisits de Xabier es van complir amb la seva cita

L'increïble reacció d'aquest solter en veure a la seva cita

L'increïble reacció d'aquest solter en veure a la seva cita / Sport

Sofía Márquez

First Dates té com a principal finalitat que els seus participants trobin l'amor o, almenys, comencin a buscar-lo. Amb tantes cites a cegues passant per les seves taules, el més probable és que alguna de les trobades surti bé i que uns altres surtin francament malament.

'First Dates' és un programa presentat per Carlos Sobera. Es va estrenar en 2016, i tant ha estat el seu èxit que ha estat proclamat com un programa de referència de 'Cuatro'. Els espectadors poden gaudir-ho de dilluns a divendres a les 21.05 hores.

Els comensals són els que es presenten davant de les cambres, gairebé sense cap mena de filtre ni contrast. I és que algunes històries són tan sorprenents que costa creure que siguin veritat.

El programa junta a parelles en una cita a cegues. Aquests participants mantindran una conversa durant el sopar en la qual es coneixeran i veuran si realment són compatibles o no. Al final de la trobada, decidiran si han tingut gustos afins i volen continuar coneixent-se, o si, pel contrari, prefereixen no saber res l'un de l'altre.

Xabier és un gallec apassionat de la truita, entre els seus entreteniments està la truita de patates i ha perfeccionat la tècnica al màxim. Li agrada viatjar, fa clauers però les truites són el seu element per a conèixer a la gent.

Mentre esperava a la seva cita parlava amb Laura sobre les dones que li agraden, i ha dit que les poloneses solen agradar-li molt, per això quan Mónica, una polonesa de 37 anys ha entrat al restaurant, Xabier gairebé cau de la cadira, i els ulls se li sortien de les orbites.

La seva cita li ha encantant i res més presentar-se li ha dit: "T'agrada la truita?" i Mónica ha dit que sí i poc feta. A primera vista, passava totes les proves pel que ha deslligat el somriure de Xabier i a més, ha aprofitat el seu petit domini del polonès per a sorprendre-la. Xabier ha viatjat a Polònia diverses vegades i coneix la seva cultura, alguna cosa que ha agradat molt a la seva cita.

Durant el sopar Xabier estava nerviós, i Mónica li ha preguntat d'on venia tanta passió per la truita. No han deixat de sorprendre's, i Xabier li ha fet una sorpresa a la seva cita, un clauer fet per ell.

En passar a la següent sala, Xabier va intentar besar a la seva cita però no va trobar els motius suficients per a poder-se llançar. En la decisió final ho tenia clar i tots dos han volgut tenir una segona cita.