Segueix-nos a les xarxes socials:

Isabel Coixet debuta a la secció oficial de Sant Sebastià

L’actriu Laia Costa protagonitza «Un amor», l’adaptació al cinema de la novel·la de Sara Mesa

Isabel Coixet debuta a la secció oficial de Sant Sebastià

Sembla mentida que, amb tota la trajectòria que duu a les espatlles (Canes, Berlin, Toronto o Venècia), Isabel Coixet encara no hagi debutat a la secció oficial del Festival de Sant Sebastià, però això ja no serà així quan ho faci amb el seu nou film, Un amor. Serà llavors quan es presenti, i el 10 de novembre arribarà als cinemes.

Laia Costa s’encarrega de protagonitzar aquesta història basada en la novel·la homònima de Sara Mesa i amb guió de la mateixa directora i de l’escriptora i periodista Laura Ferrero. El film, rodat a La Rioja durant l’última primavera, compta amb un repertori on també destaquen Hovik Keuchkerian, Hugo Silva, Luis Bermejo, Ingrid García-Johnsson i Francesco Carril.

La pel·lícula narra la història de Nat (Costa), que amb trenta anys fuig d’una angoixant vida urbana i es refugia a un petit poble a l’Espanya rural profunda, l’Escapa. Des d’allà, en una casa rústica i en ruïnes i acompanyada d’un gos tosc i salvatge, provarà de reconstruir la seva vida.

Ara bé, Nat haurà de superar l’hostilitat del seu propietari i d’un poble que desconfia d’ella, fins que arriba a descobrir-se en acceptar la inquietant proposta sexual del veí Andreas (Keuchkerian). Des de llavors, una passió devoradora la consumirà posant en qüestió quin tipus de dona vol ser.

Prem per veure més contingut per a tu