Segueix-nos a les xarxes socials:

Quin restaurant s'ha coronat com el millor del Cap de Creus a 'Joc de cartes'?

La seva cuina clàssica i l'espai, claus en la victòria d'aquest establiment a l'edició estival del programa de TV3

Quin restaurant s'ha coronat com el millor del Cap de Creus a 'Joc de cartes'?CCMA / TV3

El segon capítol de Joc de cartes estiu viatjava aquest dimecres a l'Alt Empordà a la recerca del millor restaurant del Cap de Creus. I, com és habitual en el popular programa conduït per Marc Ribas, els restauradors fer ús de les seves millors armes -gastronòmiques o no- per endur-se el guardó.

S'enfrontaven tres locals situats a l'entorn de l'espai natural empordanès: l'Espai Gastronòmic Ona del Port de la Selva, de l'Ona i la Berta; el Garbet's de Vilajuïga, del Xavi i l'Eva; i el Barko de Llançà, del Joan i la Mercè.

En el programa d'aquest dimecres no van faltar els retrets entre els restauradors pel que fa a les puntuacions. L'Ona i la Berta, de l'Espai Gastronòmic Ona, asseguraven que els seus companys no havien estat objectius i que utilitzaven estratègies per a guanyar.

I, finalment, i gràcies a la seva cuina clàssica i un espai ambientat al mar, el Garbet's es va coronar com el millor restaurant del Cap de Creus. A més del títol que ofereix el programa, l'establiment també s'endú 3.000 euros.

Prem per veure més contingut per a tu