Quin restaurant s'ha coronat com el millor del Cap de Creus a 'Joc de cartes'?

La seva cuina clàssica i l'espai, claus en la victòria d'aquest establiment a l'edició estival del programa de TV3

Un moment del programa que cercava el millor restaurant del Cap de Creus.

Un moment del programa que cercava el millor restaurant del Cap de Creus. / CCMA / TV3

Miquel Cornellà de la Cruz

Miquel Cornellà de la Cruz

El segon capítol de Joc de cartes estiu viatjava aquest dimecres a l'Alt Empordà a la recerca del millor restaurant del Cap de Creus. I, com és habitual en el popular programa conduït per Marc Ribas, els restauradors fer ús de les seves millors armes -gastronòmiques o no- per endur-se el guardó.

S'enfrontaven tres locals situats a l'entorn de l'espai natural empordanès: l'Espai Gastronòmic Ona del Port de la Selva, de l'Ona i la Berta; el Garbet's de Vilajuïga, del Xavi i l'Eva; i el Barko de Llançà, del Joan i la Mercè.

En el programa d'aquest dimecres no van faltar els retrets entre els restauradors pel que fa a les puntuacions. L'Ona i la Berta, de l'Espai Gastronòmic Ona, asseguraven que els seus companys no havien estat objectius i que utilitzaven estratègies per a guanyar.

I, finalment, i gràcies a la seva cuina clàssica i un espai ambientat al mar, el Garbet's es va coronar com el millor restaurant del Cap de Creus. A més del títol que ofereix el programa, l'establiment també s'endú 3.000 euros.