Segueix-nos a les xarxes socials:

La realitat darrera el reality de "La isla de las tentaciones"

L'abandonament per part de dos concursants al cap de poques hores d'iniciar-se el programa, ha donat molt a parlar

Naomi Asensi explica la realitat del programa

La realitat darrera el reality de "La isla de las tentaciones"

La setmana passada va començar la setena temporada de "La isla de las tentaciones". Aquest programa està ple de joventut, amor, sexe i festes. El reality ha donat molt de joc a Telecinco. Tot i que, ja en anteriors ocasions s'ha especulat sobre el sistema que utilitzen per provocar situacions d'infidelitat. Alguns exconcursants han explicat la dinàmica del reality, informant en què no tot és el que sembla: hi ha alcohol, noies i nois espectaculars, etc. Es busca el repte constant de les parelles.

Naomi Asensi, exconcursant del reality ha respost a diversos dubtes sobre el programa arran de la sortida d'Alba Casillas i Rober Aranda al cap de poques hores d'haver entrat en el reality. 

Alba i Rober, temporada 7

"Jo no estic preparat per a aquestes coses. No aconsegueixo descansar, perquè li dono moltes voltes al cap. La situació em supera", va argumentar el jove, arrossegant la seva parella a abandonar també la República Dominicana. "Respecto la decisió de la meva parella. No vull que estigui aquí malament i patint. No puc dir més", va lamentar Alba.

Alba Casillas i Rober Aranda

Naomi Asensi i la realitat de "La isla de las Tentaciones"

Tot i això, com en tots els realities, abandonar abans d'hora té conseqüències. Així ho ha recordat Naomi Asensi, exconcursant del format i vigent campiona de 'GH VIP'. "Si abandones l'illa t'obliguen a pagar?", li preguntava una de les seves seguidores, i ella responia de manera afirmativa.

"Sí, a tots els realities tens una multa o una penalització", va aclarir Naomi a través del seu perfil d'Instagram. Tot i que no va voler entrar en detalls, va subratllar que "sempre hi ha alguna conseqüència".

@tv_mandalina Quién abandona la Isla deberá pagar una penalización #albayrober#albayroberto#albacasillas#albacasillasisla#naomiasensi#lidlt7#isladelastentaciones♬ sonido original - manda🍊lina

"No pots anar a un reality, i més a la República Dominicana, i pirar-te quan et doni la gana", va assegurar la jove a l'esmentada xarxa social. Cal recordar que, més enllà de les conseqüències econòmiques, alguns formats també imposen "vetos" als concursants que acaben fent-se enrere.

Prem per veure més contingut per a tu