La realitat darrera el reality de "La isla de las tentaciones"

L'abandonament per part de dos concursants al cap de poques hores d'iniciar-se el programa, ha donat molt a parlar

Naomi Asensi explica la realitat del programa

"La isla de las Tentaciones" 7

"La isla de las Tentaciones" 7

Redacció Yotele

La setmana passada va començar la setena temporada de "La isla de las tentaciones". Aquest programa està ple de joventut, amor, sexe i festes. El reality ha donat molt de joc a Telecinco. Tot i que, ja en anteriors ocasions s'ha especulat sobre el sistema que utilitzen per provocar situacions d'infidelitat. Alguns exconcursants han explicat la dinàmica del reality, informant en què no tot és el que sembla: hi ha alcohol, noies i nois espectaculars, etc. Es busca el repte constant de les parelles.

Naomi Asensi, exconcursant del reality ha respost a diversos dubtes sobre el programa arran de la sortida d'Alba Casillas i Rober Aranda al cap de poques hores d'haver entrat en el reality. 

Alba i Rober, temporada 7

"Jo no estic preparat per a aquestes coses. No aconsegueixo descansar, perquè li dono moltes voltes al cap. La situació em supera", va argumentar el jove, arrossegant la seva parella a abandonar també la República Dominicana. "Respecto la decisió de la meva parella. No vull que estigui aquí malament i patint. No puc dir més", va lamentar Alba.

Alba Casillas i Rober Aranda

Alba Casillas i Rober Aranda / Telecinco

Naomi Asensi i la realitat de "La isla de las Tentaciones"

Tot i això, com en tots els realities, abandonar abans d'hora té conseqüències. Així ho ha recordat Naomi Asensi, exconcursant del format i vigent campiona de 'GH VIP'. "Si abandones l'illa t'obliguen a pagar?", li preguntava una de les seves seguidores, i ella responia de manera afirmativa.

"Sí, a tots els realities tens una multa o una penalització", va aclarir Naomi a través del seu perfil d'Instagram. Tot i que no va voler entrar en detalls, va subratllar que "sempre hi ha alguna conseqüència".

"No pots anar a un reality, i més a la República Dominicana, i pirar-te quan et doni la gana", va assegurar la jove a l'esmentada xarxa social. Cal recordar que, més enllà de les conseqüències econòmiques, alguns formats també imposen "vetos" als concursants que acaben fent-se enrere.