Segueix-nos a les xarxes socials:

Surt a la llum el potent passat televisiu d'una de les temptadores de 'La Isla de las Tentaciones 7'

És un programa de televisió on cinc parelles viatgen a una illa tropical per posar a prova la seva relació

Surt a la llum el potent passat televisiu d'una de les temptadores de 'La Isla de las Tentaciones 7'Telecinco

'La Isla de las Tentaciones' és un programa de televisió en què cinc parelles viatgen a una illa tropical al costat de diversos nois i noies, per posar a prova la seva relació. Tot i que l'objectiu és enfortir la relació resistint-se a les temptacions, que són els solters i les solteres, una gran majoria surten sols, o de la mà d'un nou amor.

El reality xou presentat per Sandra Barneda ha tingut un gran èxit d'audiència des de la seva estrena el gener del 2020. Tot i que molts espectadors s'han queixat del programa per promoure les infidelitats, molts altres s'han convertit en una audiència fidel.

Ara ha sortit a la llum el passat televisiu d'una de les solteres de la setena edició: Eva Bustamante, que està intentant temptar Adrián, parella de Mariona.

La temptadora va participar a 'Mujeres y Hombrer y Viceversa' l'any 2019 per conquerir el tronista David Soto. Es va convertir en favorita gràcies al seu físic, i va mostrar el seu fort caràcter en el seu debut davant de càmeres.

Marco Panosian era l'altre tronista del moment, i el noi li va demanar una cita, cosa que la model va rebutjar en un primer moment. Tot i això, després de sentir-se rebutjada en algun moment per David, va acabar acceptant el matx: "Ja que David ha jugat una miqueta, jo també ho faré".

Prem per veure més contingut per a tu