Surt a la llum el potent passat televisiu d'una de les temptadores de 'La Isla de las Tentaciones 7'

És un programa de televisió on cinc parelles viatgen a una illa tropical per posar a prova la seva relació

Surt a la llum el potent passat televisiu d'una de les temptadores de 'La Isla de las Tentaciones 7'

Surt a la llum el potent passat televisiu d'una de les temptadores de 'La Isla de las Tentaciones 7' / Telecinco

Emma Ferrara

'La Isla de las Tentaciones' és un programa de televisió en què cinc parelles viatgen a una illa tropical al costat de diversos nois i noies, per posar a prova la seva relació. Tot i que l'objectiu és enfortir la relació resistint-se a les temptacions, que són els solters i les solteres, una gran majoria surten sols, o de la mà d'un nou amor.

El reality xou presentat per Sandra Barneda ha tingut un gran èxit d'audiència des de la seva estrena el gener del 2020. Tot i que molts espectadors s'han queixat del programa per promoure les infidelitats, molts altres s'han convertit en una audiència fidel.

Ara ha sortit a la llum el passat televisiu d'una de les solteres de la setena edició: Eva Bustamante, que està intentant temptar Adrián, parella de Mariona.

La temptadora va participar a 'Mujeres y Hombrer y Viceversa' l'any 2019 per conquerir el tronista David Soto. Es va convertir en favorita gràcies al seu físic, i va mostrar el seu fort caràcter en el seu debut davant de càmeres.

Marco Panosian era l'altre tronista del moment, i el noi li va demanar una cita, cosa que la model va rebutjar en un primer moment. Tot i això, després de sentir-se rebutjada en algun moment per David, va acabar acceptant el matx: "Ja que David ha jugat una miqueta, jo també ho faré".